Rólunk


Társaságunk közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik szakipari munkák, speciális és utólagos szigetelések kivitelezésében. Tevékenységünk elsősorban a nanotechnológia által kínált professzionális megoldások alkalmazására alapul, ezért nevünkben is megújulva NANO-TEAM Kft. néven működik, budapesti székhellyel és miskolci divízióval rendelkező vállalkozásunk. Cégünk tevékenységi profilja szerteágazó. Számos építőipari területen alkalmazzuk nanotechnológiára alapuló eljárásainkat, melyek közül a legfontosabbak az alábbiak:

– utólagos falszigetelések

– vízszigetelések

– tetőszigetelések

– aljzatszigetelések, műgyanta padlók, speciális antisztatikus aljzatok

– speciális tűzvédelmi bevonatok

– speciális acél- és beton-korróziós munkák

– szakipari munkák

nano team sisak

Munkánk során napjainkban az építőiparban használt, bevált, valamint a nanotechnológia által kínált minősített anyagokat egyaránt alkalmazzuk. Homlokzat felújítási és utólagos hőszigetelési feladatokhoz az elfogadott páraáteresztő homlokzatfestékek és felületkonzerválók mellett egyéb, csúcstechnológiájú hőszigetelő anyagokat is használunk, segítségükkel biztonságos megoldást nyújtva például a madarak által okozott károk ellen.

Felújításoknál jelentkező gyakori igény az úgynevezett „só-kivirágzások” megszüntetése, a salétromos és vizes felületek utólagos szigetelése. Ezeket a visszatérő problémákat hatékonyan kezeljük, és szüntetjük meg a már jól bevált, utólagos, nagynyomású injektálással, és nanotechnológiás anyagok felhasználásával.

Jól ismert problémaként merül föl ügyfeleink körében a lapos tetős épületek makacs beázása, melynek folytán szükségessé válik az utólagos, vagy új épületek esetében a preventív célú csapadékvíz-szigetelés. Ezek megoldásában – minőségi beszállítóinknak köszönhetően – gazdag szakmai repertoárral, és széles termékválasztékkal állunk megbízóink rendelkezésére.

Számos esetben van szükség az időjárás amortizáló hatásának kitett, és vagy elöregedett acél felületeknek a javítására, korrózióvédelmére. E rendkívüli természeti viszontagságoknak kitett felületeknek a helyreállítására, megóvására a már szintén jól bevált, tartós korrózióvédelmet biztosító bevonatrendszereket alkalmazzuk.

Kiemelt fontosságú, hogy az építőipari kivitelezéshez használt anyagaink élelmiszer és ivóvíz engedéllyel is rendelkeznek. Ebből adódóan a Nano-Team Kft kiemelkedő színvonalon, magas szakmai felkészültséggel képes ellátni ivóvíztározók, élelmiszeripari tárolók építésével kapcsolatos szakmai feladatokat is. A felhasznált anyagok műszaki adatlapját a megrendelő rendelkezésére bocsájtjuk.

Cégünk a 2008-ban alapított Magyar Anyagtudományi és Nanotechnológiai Klaszter (Hungarian Materials Science and Nanotechnology Cluster) regisztrált tagja.

Sikereink receptje: Pontos diagnózis, integrált megoldások, környezetbarát anyagok, innovatív technológiák. Mindenkor megrendelőink igényei szerint!