Tevékenységeink


A nanotechnológia egy forradalmian új, nagy szakértelmet igénylő építőiparban és a műemlékvédelemben használatos eljárás. A kezelendő felületeket speciális nano bevonatokkal látjuk el, melynek hatására a felületek salétromosodását, vízszigetelését, vízlepergetését, szennyeződés elleni védelmét ( stb . ) megoldjuk.

Nano Team referenciák
Szigetelések

Az épületek egyik leggyakoribb problémája a beázás vagy vizesedés. Cégünk vállalja lábazati falak, betonszerkezetek, ivóvíztározók vízzáró szigetelését nanotechnológiával kivitelezve.

Só-, salétromvédelem
Só-, salétromvédelem

A rosszul szigetelt épületek és műemlékek gyakori problémája a salétromosodás és sókivirágzások megjelenése. Cégünk ezt a problémát legtöbbször injektálásos módszerrel, speciális anyagok felhasználásával oldja meg.

Padlóburkolatok
Padlóburkolatok

Olyan helyszínen öntött, több komponensű műgyanta bevonatok, melyek célirányos igénybevételek mellett mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló felületeket képeznek.

Nano Team referenciák
Tűzvédelmi bevonatok

A speciális, nanotechnológiai eljárással készült tűzvédelmi bevonatok alkalmazásával az épületek fokozottan ellenállóvá válnak akár az extrém magas hőhatásoknak is.

Speciális korróziós bevonatok
Speciális korróziós bevonatok

Rendkívüli időjárási viszonyoknak kitett beton- és acélfelületek helyreállítására, óvására a legkorszerűbb korrózióvédelmi eljárásokat alkalmazzuk.

Műemlékek injektálása
Műemlékek injektálása

Műemlék épületek lábazatainak és falazatainak utólagos szigetelésére 100-200 bar nyomással bejuttatott anyagokkal oldjuk meg a problémát.

Beton javítás
Beton javítás

Sérült betonfelületek és betonacélok javítását akár statikai megerősítéssel ( karbonszálas ) vállaljuk.

Nano Team referenciák
Ivóvíz- és élelmiszeripari tárolók szigetelése

Ivóvíz és élelmiszeripari engedéllyel rendelkező nanotechnológiai bevonatokat alkalmazunk a tározók utólagos felújítására és szigetelésére.